Deelbehandelingen

Make-up

Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, gala of een jubileum besteed je extra aandacht aan de kleding. Daar hoort natuurlijk ook extra aandacht voor de make-up bij. In overleg met u wordt een prachtige make-up aangebracht die het effect geeft van “Goh, wat ziet ze er goed uit”.

Epileren van de wenkbrauwen

Met een pincet of met hars worden overtollige haartjes verwijderd. De wenkbrauw wordt in een mooi model geëpileerd. Het bepalen van het model hangt af van de natuurlijke vorm van de wenkbrauw en de wensen van de klant.

Harsen van gezichtsbeharing

Overtollige haartjes in het gezicht kunnen verwijderd worden met een pincet. Echter als er wat meer overbeharing is, is het beter om ze te verwijderen d.m.v. hars. Op de plaats waar de overbeharing zich bevindt wordt een dun laagje hars aangebracht en doormiddel van een stripje verwijderd. U
bent nu 5 a 6 weken van uw haartjes verlost. Het voordeel van harsen boven scheren is dat er geen stoppeltjes ontstaan wanneer de haartjes terug groeien. Harsen stimuleert de haargroei niet, scheren doet dat wel.

Elektrisch ontharen

Elektrische ontharen is een definitieve manier van ontharen. Voor deze methode komen alleen de wat dikkere haren in aanmerking. Bijvoorbeeld op de bovenlip, kin, wangen en hals. Met een heel dun naaldje wordt warmte gebracht in de haarfollikel. Deze bestaat uit eiwit. Door de warmte stolt
het eiwit van de haarfollikel en is deze ongeschikt gemaakt om er een haartje in te laten groeien. Voor een goed resultaat zullen wel meerdere behandelingen nodig zijn.

Verven van wimpers

Wimpers kunnen in verschillende kleuren geverfd worden. Meestal kiest men voor zwart, maar voor mensen met erg licht of rossig haar is bruin soms mooier. Eerst wordt de huid om de wimper afgedekt met een vette crème zodat de verf niet op de huid pakt. De wimpers worden met gesloten
ogen op een speciaal wimperblaadje gelegd en dan geverfd. Het intrekken van de verf duurt ongeveer 8 a 10 minuten. Daarna wordt de verf en de vette crème verwijderd en zijn de wimpers prachtig van kleur. De kleur blijft ongeveer 5 a 6 weken zitten.

Verven van wenkbrauwen

De kleurkeuze voor het verven van wenkbrauwen hangt erg af van de haarkleur. U kunt kiezen uit verschillende soorten bruin en zwart. De verf wordt met een dun penseeltje op de wenkbrauw aangebracht en na ongeveer 3 a 7 minuten verwijderd. De inwerktijd hangt af van de gewenste kleurdiepte. Ook bij de wenkbrauwen blijft de kleur ongeveer 5 a 6 weken zitten.

Behandelingen

Contact

Openingstijden

Ma – Do: 8.30 tot 17.30 
Vr: 8.30 tot 12.00
Zaterdag en zondag gesloten

Lichaamsbehandelingen

Een ontspannende massage van de rug, schouders en nek.

Gezichtsbehandelingen

Dit zijn behandelingen van het gezicht, hals en decolleté, gericht op huidverbetering en ontspanning.

Microblading

Techniek voor semi permanente make-up van de wenkbrauwen.