Gezichtsbehandelingen

Gezichts-
behandelingen

Complete gezichtsverzorging

Dit is een volledige verzorging van het gezicht, hals en decolleté. De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, epileren van de wenkbrauwen, warme kompressen, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een heerlijk ontspannende gezicht- en decolleté- en nekmassage, een masker passend bij uw huidtype en als afsluiting een crème en eventueel een eenvoudige make-up. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Korte gezichtsverzorging

Dit is een gezichtsverzorging als hierboven beschreven, echter zonder het masker of zonder de massage. Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Acnebehandeling

Dit is een gezichtsverzorging die geheel gericht is op het reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met een masker of een gezichtspakking om de huid te kalmeren en ontstekingen tegen te gaan.

Anti aging behandeling

Dit is een effectieve behandeling om de ouder wordende huid te activeren tot het aanmaken van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling wordt gebruikgemaakt van een serum. Het verbeterd de huidelasticiteit door het gebruik van powerstoffen van natuurlijke oorsprong. De gezichts- en decolletémassage is gericht op ontspanning van de mimische spieren. Behandeling voor de aandacht eisende, rijpere huid. Epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen. De behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Wellnessbehandeling

Dit is een gezichts- en decolletébehandeling die gericht is op ontspanning, warmte en verzorging. De behandeling begint met een reiniging door middel van warme olie en hot-stones en bevat ook een uitgebreide massage. Verder stem ik deze behandeling af op het seizoen. In de winter zal de nadruk liggen op ontgiften en aanvullen van vocht en lipiden. ’s Zomers zal de nadruk liggen op verfrissen, hydrateren en verbeteren van de tint. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een serum en hoogwaardige producten. Daarnaast is stress van alledag snel vergeten en voelt u zich na de 75 minuten durende behandeling als herboren.

Behandelingen

Contact

Openingstijden

Ma – Do: 8.30 tot 17.30 
Vr: 8.30 tot 12.00
Zaterdag en zondag gesloten

Lichaamsbehandelingen

Een ontspannende massage van de rug, schouders en nek.

Deelbehandelingen

Deze kunnen toegevoegd worden aan een gezichtsbehandeling of apart geboekt worden.

Microblading

Techniek voor semi permanente make-up van de wenkbrauwen.